Lifestyle

Vera Wang: Lamtumirë e bardhë

Kreatorja e modës Vera Wang sapo ka prezantuar koleksionin më të ri të fustaneve të  nusërisë, ku ngjyra nude, e kuqe e errët janë protagonist. Emily Ratajkowski, Elizabeth Taylor ose Julianne Moore. Tre gra shumë të ndryshme që megjithatë kanë diçka të përbashkët: të tria  braktisën të bardhën në ditën e tyre të dasmës. Nëse fustani I bardhë është bërë një traditë tashmë ka plotë të gatshme ta shkatërrojnë atë në shekullin XXI. Dhe pavarësisht nga prishja e magjisë që mund të thonë për shumë të tjerë, Vera Wang e ka propozuar këtë pranverë të tregojë se magjia mund të mbetet e paprekur edhe kur ngjyra shpërthen në diçka të shenjtë si një fustan martese. Edhe kur kjo ngjyrë është e verdhë, e gjelbër apo e kuqe. Vera Wang nga viti 2019 na sjellë një nusen bashkëkohore, por edhe për më romantike. Ajo që është e mbështjellë në tyl dhe duket e paprekshme, pothuajse joreale. Ashtu si një Ophelia de Millais. Ose një Kirsten Dunst nga von Trier.

admin

Artikujt e tjetrë