Lifestyle

Edhe këtë verë bikini retro

Tashmë nuk ka rëndësi mosha. Bikinit trupore janë rikthyer fuqishëm duke u bërë kështu sinonim i modës në plazh. Por edhe ato të ndara kanë pësuar ndryshime në formë, duke u bërë më të hapura dhe më seksuale. Femrat që e pëlqejnë modën e vjetër, bikinit retro janë një tjetër alternativë. Megjithatë e rëndësishme është, që të zgjidhni atë ju bënë të ndodheni më komode.

admin

Artikujt e tjetrë