Lifestyle

Prerja e shkurtër rikthehet

Kur prerja më e papërcaktuar në botë bëhet më e kërkuara. Është rishikuar stili i flokëve për vjeshtë/dimër 2017. Flokë të prera sa më shkurtë e njohur anglishte si pageboy është në listën e prerjeve më të bukura të frizerëve. Është një prerje shumë e guximshme, për gra të guximshme. Të prera shumë shkurt te qafa ndërsa më të gjata dhe rrumbullake përpara te balluket. Kjo prerje nxjerr shumë në pah tiparet e fytyrës, të gjitha të shoqëruara me ngjyra që variojnë nga ato të qenët super-natyrore, te ato më dinamike dhe me efekte të zjarrta.

admin

Artikujt e tjetrë