Lifestyle

Kimono 2017

Direkt nga Lindja, kimono është konfirmuar si veshja që secila prej nesh  duhet të ketë për pranverë verë 2017. Në versionin klasik, pra vërtetë në origjinal ose rishikohet në mënyrë bashkëkohore, xhaketak imono është e gjatë apo e shkurtër deri në bel me një rrip të shkurtër. Zgjedhje ka pafund në aspektin e fantazive, nga kimono me lule të shumta deri te ato ngjyrat tradicionale të thjeshta dhe të ngurta. Dhe ka versione në stilin e brendshëm, pra me dantella dhe modelet më transparente me efekt joshës.

admin

Artikujt e tjetrë