Lifestyle

Eleganca e kashmirit

Të butë dhe të rehatshme, materiali i kashmirit nuk ka sesi t’i mungoj gardërobës sonë të dimrit. Mbetet një nga materialet më të mira sa i përket kashmirit sepse është prej fibrave  natyrore, që ka nxitur edhe firmën botërore Intimissimi ta bëjë pjesë të pandashme të koleksioneve të saj. Të brendshmet e Intimissimi janë shumë të ngrohta në këto ditë të ftohta të dimrit. Përveç kësaj ky material të jep një ndjenjë të qetë dhe të butë për shkak të materialit kur prek lëkurën, një përqafim me të vërtetë i butë. Shumë të rafinuara dhe ngjyra të bukura, qoftë për femra ashtu edhe për djem, me kashmir dimri do të jetë më i ngrohtë.

admin

Artikujt e tjetrë