Lifestyle

Boheme këtë verë

Çantat e verës këtë vit janë me detaje të qëndisura, shirita të gjatë, modele të gjalla, dhe rrjetë. Ato janë më shumë se vetëm për një verë argëtuese, megjithëse – çantat e njohura si Chila punohen me dorë në Kolumbi nga gratë e fisit Wayuu, i cili po fuqizon nga asketi ekonomik dhe kulturor këtë vend. Çantat janë perfekte për plazh, park, ose kudo ku merrni verën tuaj me vete. Ato tashmë janë bërë të njohura kudo nëpër botë si për kauzën që qëndron pas këtyre çantave po ashtu edhe për detajet dhe modelin unik të cilën  e prezantojnë.

admin

Artikujt e tjetrë