Lifestyle

3 rregullat e shenjta të Hepburn, Kelly e Jackie

grave kelly 8

Udhëheqëset kult të modës, kombinimet e përjetshme dhe shije të mirë të pakufishme. Audrey Hepburn, Grace Kelly dhe Jackie Kennedy kanë qenë dhe gjithmonë do të jenë gratë më me stil të jashtëzakonshëm. Por në qoftë se ka, çfarë është ajo magji që i ka transformuar zgjedhjet e tyre të stilit në një manifest të pastër hijeshisë dhe elegancës? Tri gra shumë të ndryshme, tre jetë të palidhura, por të njohura, dhe një kurrikulum me artikuj dhe produkte kult, të menaxhuara shumë mirë, sepse ato ishin krejtësisht në përputhje me tre rregullat e shenjta. Këto:

1 ) Zgjidhni material klasike. Ende. Megjithatë, për Jackie-n ishin syzet e diellit, për Grace Kelly çantat (deri më sot investimin më të mirë në treg), për Audrey Hepburn veshjet minimaliste të zeza nga Givenchy. Për këto gjëra kult të tyre ka një mjeshtëri të luajtur me aksesorët për të festuar dhe për të shenjtëruar “Olimp”  e veshjeve të përzgjedhura nga ato tri gra.

BRG2002082160026
BRG2002082160026

2) Zgjidhni veshje të thjeshta, por hyjnore. Për Jackie Kennedy ishte “thjeshtë” një kostum rozë Chanel që bëri histori. Pikë. Për Grace bluza të lirshme pambuku kombinuar me funde me bel të gjatë apo pantolla. Dhe Audrey Hepburn ishte një fustan i thjeshtë i zi me jakë dhe një palë balerina si këpucë.  Të gjitha pjesët duken shumë klasike, pothuajse të parëndësishme, por krahasohen në mënyrë hyjnore. A, G & J në këtë ishin kampione të vërteta.

65256a6267292ec0f2e70d06e26449db

3) Zgjidhni rroba që nxjerrin në pah siluetën. Audrey Hepburn, Grace Kelly dhe Jackie Kennedy e dinin se si të visheshin, sepse ati ishin të vetëdijshme për trupin e tyre. Grace Kelly, për shembull, vishte rroba që i tregonin  belin e saj dhe format elegante  ndërsa Jackie vuri në dukje fundet e shtrënguar që shënjonin format e saj duke i dhënë një përmbajtje të përsosur. Pastaj ishte Audrey Hepburn, e dobëta e institucionalizuar, e cila ka deklaruar gjithmonë në Hollivud që ka një siluetë të tillë të dobët, jo sepse donte, por për shkak të një të kaluare (që ka jetuar nën nazizmin në Evropë) dhe se ai kishte ndryshuar natyrshëm metabolizmin e saj.  Ajo ishte bon-ton i Hollivudit në një periudhë historike në të cilën format dominonin botën. Por ato të tria ishin ndryshe, për këtë arsye mbeten tre ikona të modës.

admin

Artikujt e tjetrë