Lifestyle

Li Quandisa dedikuar shëndetit të gruas

Tashmë një nga produktet më të njohura për shëndetin intim të gruas vjen edhe në Kosovë, Li Quandisa gjendet në sallonin Beauty SPA Lily Flower, e cila ka dhe përfaqësinë ekskluzive për vendin tonë.  Në promovimin e Li Quandisa në Prishtinë u evidentuan disa prej dobive kryesore të këtij vaj bio organik. Li Quandisa është vaj i parë për kujdes intim, i mbyllur në shishe me forma interesante sot përbën një nga risitë në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar. Krijuar dhe quajtur Li Quandisa, perëndeshë misterioze e bukurisë dhe dëshirës, që është në secilën prej nesh. E përgatitur me përkushtim dhe vëmendje të madhe, me përbërës të zgjedhur me kujdes dhe cilësi të lartë, Li Quandisa është e certifikuar ndërkombëtarisht. “Secila grua duhet ta ketë shumë parësore shëndetin e tij, veçanërisht atë intim, kur kemi parasysh sesa pak zgjedhje kemi që të mund të kujdesemi në mënyrë natyrale, pa pasur nevojë të shkojmë direkt të antibiotikët. Kjo ishte edhe një nga arsyet kryesore që na nxiti që Beauty SPA Lily Flower të marrë ekskluzivitetin për shitjen e këtij vaji shumë të rëndësishëm për kujdesin tonë intim dhe secila mund ta ketë tashmë pjesë të domosdoshme të higjienës personale.”- u shpreh Albina Haxhiislami për revistën Flatra.

IMG_2217

Trajtim unik dhe i dobishëm për pjesët intime

Vaj për kujdesin intim Li Quandisa është krijuar për pjesën më delikate të trupit të gruas.  Përzierje të ndjeshme, unike e përbërë nga vajra të nxjerra nga lule dhe bimë të ndryshme, ka një efekt shumë të butë dhe ushqyes, dhe madje edhe antiseptik, përmban vaj fare grejpfrut, karafil dhe pemë çaji. Gjithashtu përmban kanellë, e cila i magjeps njerëzit.

Efektet kurative

Vaj absorbues dhe shërues Li Quandisa

Neutralizon erën e keqe;

Përmban anti-inflamator dhe qetësues;

Parandalon rrjedhjet dhe thatësinë vaginale etj.

admin

Artikujt e tjetrë