Lifestyle

Si ta arredoni kuzhinën?

Ju pëlqen ta dekoroni shtëpinë tuaj në stilin “cuontry”? Për ata që janë të privilegjuar të jetojnë pranë natyrës, por edhe për ata që janë në qytet nëse duan të kenë një kontakt të vërtetë me fshatin, ky stil është ideal.  Mund të përkufizohet si një shije dekorative e lidhur me të shkuarën, nga të cilat rimëkëmben format, ngjyrat, detajet dekoruese si dhe mobilijet me pasion të sinqertë dhe dashuri. Një stil i lindur në Angli në vitin 1800 nga nevoja e një aristokracie të caktuar angleze për tu larguar nga madhështia dhe stili i pasur viktorian, për tu tërhequr në një jetë të thjeshtë dhe autentike fshati, dhe ende mbledh një numër gjithnjë e më entuziastë. Vendi ka një dekor të qetë dhe të ngrohtë, megjithatë ende dhe sot kjo tendencë mbledh rreth vetes shumë të pasionuar dhe entuziastë për të, veçanërisht i përshtatshëm për mjediset e kuzhinës. Rregullat për të ndjekur janë të thjeshta dhe jo rigoroze, sepse stili vendas apo i fshatit duhet, para së gjithash, të jetë i vërtetë dhe i përzemërt. Dru, ngjyrat pastel – mente e gjelbër mbi të gjitha, terrakote, qeramikë e bardhë dhe porcelani. Këtu aty një kontakt i gjelbër është e gjitha që ju nevojitet. Jo patjetër mobiliet dhe enët duhet të jenë të kombinuara me njëra-tjetrën, përkundrazi ky stil do joprefeksionin.

kuzhin (2)

kuzhin (4)

admin

Artikujt e tjetrë