Lifestyle

Në përmbyllje të VFW-s

Foto: Arun Nevader/WireImage

Mbrëmja përmbyllëse e Javës së Modës në Vankuver, mblodhi deizajnerë nga e mbarë bota, të cilët ishin të ftuar dhe pjesëmarrës me krijimet e tyre në këtë edicion. Koleksionet nga Hungaria, Australia, Japonia, Austria, Armenia  dhe prezantime të tjera nga Vankuveri, e bënë edhe më madhështore këtë mbrëmje të fundit. Që nga fustanet për nuse e deri tek veshjet streetstyle, veshje inovative dhe modern parakaluan në skenën e VFW dhe tërhoqën vëmendjen e mediave të shumta ndërkombëtare dhe kritikëve e të pasionuarve të modës e trendeve.

 

VIKTORIA TISZA – Hungari

Kreatorja e bikineve, ka bërë një hap përpara këto vitet e fundit, në botën e modës. Që nga Budapesti, ajo ka sjellë kreacionet e saj të fundit në VFW 2017 me elemente unike e ngjyra dinamike.

VANCOUVER, BC - MARCH 26:  A model walks the runway wearing Viktoria Tisza at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 26, 2017 in Vancouver, Canada.  (Photo by Arun Nevader/WireImage)
 Viktoria Tisza at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 

 

MACHIMIZUMACHI – Japoni

Ngjyra vibrante dhe kompozicione kreative të stilit lokal nga Osaka. Në mënyrë harmonike të kombinuara me pjesën tjetër të veshjeve nga koleksioni.

VANCOUVER, BC - MARCH 26:  Designer Machio Mizumachi walks the runway at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 26, 2017 in Vancouver, Canada.  (Photo by Arun Nevader/WireImage) *** Local Caption *** Machio Mizumachi
 Machio Mizumachi walks the runway at VFW

 

GREEN EMBASSY – Australi

“The Empty Ocean Series”, është një përgjigje ndaj ndikimit negative të njeriut në ndotjen e ambientit dhe dëmtimin e jetës nënujore. Edhe veshjet e këtij brendi përqafojnë më së miri protestën kundër shkatërrimit.

VANCOUVER, BC - MARCH 26:  A model walks the runway wearing Green Embassy at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 26, 2017 in Vancouver, Canada.  (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Green Embassy at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 

 

 

CHRISTINA LICHY – Austri

Direkt nga rrugët e Vjenës, “HATTITUDE”, sjellë në Vankuver stuhinë evropiane të stilit e trendeve të fundit. Një përqafim I dekadave të kaluara që sjellin vitet e 50-ta në veshjet e sotme.

VANCOUVER, BC - MARCH 26:  A model walks the runway wearing Hattitude by Christina Lichy at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 26, 2017 in Vancouver, Canada.  (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Hattitude by Christina Lichy at Vancouver Fashion Week 

 

ARMINE OHANYAN –  Armeni

Të krijuara dhe të dizajnuara për të treguar martesën në mes natyrës, teknologjisë së re, mungesës së dritave, transparencës dhe lëvizjeve. Koleksion i cili na frymëzon me elementet e bukura natyrale dhe efektet që përçojnë ato tek admiruesit e modës dhe të bukurës.

VANCOUVER, BC - MARCH 26:  A model walks the runway wearing Armine Ohanyan at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 26, 2017 in Vancouver, Canada.  (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Armine Ohanyan at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 

 

admin

Artikujt e tjetrë