Lifestyle

Mbrëmje përrallore në VFW

Foto: Arun Nevader/WireImage

Artistë të mrekullueshëm sollën punën e tyre në pasarelën Vjeshtë/Dimër 2017 të Javës së Modës në Vankuver VFW . Kreacione hipnotizuese nga Australia, Kili dhe Suedia mbizotëruan në pasarelë dhe na njoftuan me krijimet e tyre, të cilat i dhanë kësaj jave të modës një shkëlqim unik.

 

MAAK – Australia

Dark Stones, përqendron individualitetin dhe sjelljen në koleksionin e tij.  I dizajnuar me vetëbesim për tu përballur me frikën dhe për të qenë vetvetja.

VANCOUVER, BC - MARCH 25: A model walks the runway wearing Maak at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 25, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Maak at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

KO (Katherine Olivos) – Kili

Koleksioni  “Elegant Woman,” frymëzon ndryshimin në industrinë e modës duke tejkaluar limitet e formës, masës dhe moshës.

VANCOUVER, BC - MARCH 25: A model walks the runway wearing Katherin Olivos at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 25, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Katherin Olivos at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

TIELER JAMES – SHBA

Një debutim mahnitës i studentit të Arteve nga New Orleans Center. Me dizjane të strukturuara me mjaftë mjeshtëri e ekstravagancë, James dëshmon se është në hapa të sigurt drejt ngjitjes në karrierë.

VANCOUVER, BC - MARCH 25: A model walks the runway wearing Tieler James at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 25, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Tieler James at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

JOSÉ HENDO – Angli

I afrohet skenës bashkëkohore duke e ndërthurur atë me organike dhe me materiale të ricikluara që shndërrohen në kreacione të pavdekshme.

VANCOUVER, BC - MARCH 25: A model walks the runway wearing Jose Hendo at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 25, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Jose Hendo at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

CAROLINA FERIOLI – Itali

Prezanton gruan praktike dhe sjellë rafinim e elegancë në pasarelë, duke i dhënë sërish zë feminilitetit. Stili minimal i karakterizuar nga detaje të frymëzuara nga arkitektura, bëhen pjesë e momenteve të përditshmërisë.

 

VANCOUVER, BC - MARCH 25: Models walk the runway wearing Carolina Ferioli at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 25, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Carolina Ferioli at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

GATSBYLADY LONDON –  Angli

Vitet e hershme të elegancës e detajeve të papërsëritshëm , cilësi e veçanti. Koleksioni përqafon një lloj fleksibiliteti, tregon se është komod dhe glamuroz në të njëjtën kohë.

VANCOUVER, BC - MARCH 25: Models walk the runway wearing Gatsbylady London at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 25, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Gatsbylady London at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

JEMMILA – Suedi

Modele me veshje të veçanta dhe grim natyral, të veshura edhe me hijab, thyejnë barrierat në modë dhe pritjet e stilit të zakonshëm. Detaje skandinave të gërshetuara me veshje myslimane për gruan moderne e ndërkombëtare.

VANCOUVER, BC - MARCH 25: A model walks the runway wearing Jemmila at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 25, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Jemmila at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

PIERROT – EMMA VIEDMA – Paraguai

Ngjyra të ndezura e detaje karakteristike dominuan në koleksionin e Pierrot. Kombinim i elementeve nga Afrika e Jugut me në stil evropian, krijojnë një siluetë dhe linjë perfekte.

VANCOUVER, BC - MARCH 25: A model walks the runway wearing Pierrot by Emma Viedma at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 25, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Pierrot by Emma Viedma at Vancouver Fashion Week Fall/Winter

admin

Artikujt e tjetrë