Lifestyle

Lindja dhe Perëndimi “zbresin” në VFW

Foto: Arun Nevader/WireImage

Dita e pestë në Javën e Modës në Vankuver, Vjeshtë/ Dimër 2017, solli koleksione nga luksi i rrugëve të Anglisë, Danimarkës, Japonisë, Luksemburgut dhe Spanjës. Të gjitha kreacionet u karakterizuan nga materiale të veçanta, duke lënë gjurmë me “interpretimin” e tyre mahnitës.

 

TENGRI – Angli

Të frymëzuara nga jetesa në regjionin e Mongolisë, Khangai, ky brend solli koleksionin të gatshëm për tu veshur, detaje dhe elemente të Lindjes e Perëndimit, të ndërthurura në një vend.

VANCOUVER, BC - MARCH 24: A model walks the runway wearing Tengri at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 24, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Tengri at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

CAMILLA ASKHOLM – Danimarkë

Koleksioni për gra sjellë detaje minimaliste dhe sensin e elegancës së pakohë të feminilitetit. Dizajnerja daneze karakterizohet me silueta të veçanta dhe të përshtashme për gruan bashkëkohore.

VANCOUVER, BC - MARCH 24: A model walks the runway wearing Camilla Askholm at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 24, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Camilla Askholm at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

WILDFRÄULEIN 71 – Japoni

Pjesë trendi me tone neutral që I japin hijeshi pasarelës me ndikime organike të këtij koleksioni më të fundit të dizajnerëve më kreativ.  Veshje të cilat parakaluan nën titullin “Nouvelle Art Nouveau.”

VANCOUVER, BC - MARCH 24: A model walks the runway wearing Wildfraulein at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 24, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Wildfraulein at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

COOPER HOTCOOTURE – Luksemburg

Ky koleksion ofron një ndjesi delikate, duke krijuar një dizajne unike, të punuara me dorë në Luksemburg, të destinuara për gratë në përditshmëri.

VANCOUVER, BC - MARCH 24: A model walks the runway wearing Cooper Hotcooture at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 24, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Cooper Hotcooture at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

 

ARANTXA MORCILLO – Spanjë

Të frymëzuar nga trashëgimia spanjolle, dizajnerja sjell ndikimin thelbësor në projektin e saj kaq personal si ky që u prezantua në VFW 2017, me titull “AW/17 Memorie.”

VANCOUVER, BC - MARCH 24: A model walks the runway wearing Arantxa Morcillo at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 24, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
Arantxa Morcillo at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017

admin

Artikujt e tjetrë