Lifestyle

Një mbrëmje nuancash në VFW

Foto: Arun Nevader/WireImage

Mbrëmja e dytë e Javës së Modës në Vankuver VFW 2017, solli kreacione që tërhoqën vëmendjen e të pranishmëve me detajet, kreativitetin dhe mjeshtërinë e dizajnerëve.

KISMAN – Kinë

Me çdo modele solli sharmin e linjës Vjeshtë/ Dimër, me një debutim të gruas “digjitale”, e ditëve moderne. Kisman është dëshmuar në fushën e modës me koleksione klasike dhe trendi, duke e bërë kështu audiencën për vete, në çdo paraqitje të tij.

VANCOUVER, BC - MARCH 21: Models walk the runway wearing Kisman at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 21, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
VANCOUVER, BC, Kisman at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 

KEEM – Irlandë

Është i përkushtuar për të shfrytëzuar praktikat e qëndrueshme dhe të drejta të botës së këtij biznesi, nëpërmjet veshjeve që realizon. Futja e fibrave natyrale, mëndafsh dhe pambuk organik, të krijojnë përshtypjen e natyrës dhe oqeanit. Kjo linjë e gatshme për tu veshur nuk është vetëm përfaqësim i trendeve dhe modës, por edhe i jetës luksoze. I gatshëm në çdo rast, mbrëmje festive, takime biznesi dhe ditëve të lira.

VANCOUVER, BC - MARCH 21: Models walk the runway wearing Keem at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 21, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
VANCOUVER, BC – Keem at Vancouver Fashion Week Fall/Winter  

ALOGON – Kore Jugore

Fokusi i këtij brendi ka të bëjë me disponimin emocional, ndjeshmërinë artistike, lirinë dhe zgjuarsinë kreative.  Alogon punon në drejtim të thyerjes së përgjithësimit të pranimit të minimalizmit me anë të eksperimentimit dhe zhvillimit të siluetave të ndryshme. Ai eksploron dhe përdorë materiale të reja, duke i inkorporuar ato me detaje të sofistikuara, në të gjitha kreacionet e tij.

VANCOUVER, BC - MARCH 21: A model walks the runway wearing Alogon at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 21, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
VANCOUVER, BC – Alogon at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 

WASSO VEGE’s – Japoni

“Lips on a Spiral” kombinon linjën dhe motivet tradicionale të kostumeve japoneze, me komoditetin perëndimor dhe sjellin një pamje të re të këtij brendi. Përfshirja e teknikës pleating mbi kimikale i  jep pëlhurës mundësi për të lëvizur lirshëm dhe e lehtë për tu pastruar. Mund të vishen në disa mënyra dhe të përshtaten me ambientin. Këto kreacione janë më shumë se vetëm Kimono (veshja tradicionale japoneze).

VANCOUVER, BC - MARCH 21: A model walks the runway wearing Wasso Vege's at Vancouver Fashion Week Fall/Winter 2017 at Chinese Cultural Centre of Greater Vancouver on March 21, 2017 in Vancouver, Canada. (Photo by Arun Nevader/WireImage)
VANCOUVER, BC Wasso Vege’s at Vancouver Fashion Week 

admin

Artikujt e tjetrë