Lifestyle

Thonjtë pranverë-verë 2017

Harrojeni ngjyrat pastel klasike për pranverë, këtë vit në thonjtë tuaj do të shpërthejnë ngjyrat në formën e tyre më të gjallë. Coolest?  Kaltër, portokalli, kuq, ari dhe argjendi. Kopjoni menjëherë këshilla e artistit Giancarlo Guçione.

b8a8c4b0-69ad-45b3-877c-f1aa094dc03d

8b68d4d6-52e9-4792-a066-1298edb6dd6c

d9277c03-1474-42fb-a2f9-67ae60f489af

36f69f03-8821-4071-bd9d-892f79461833eb1bf52e-42c4-484f-8b3c-68894e5f8487

465211b9-fba1-4492-9893-3440f6ac5d3f

admin

Artikujt e tjetrë