Lifestyle

Me yjet në tepihun e kuq

Nuk është për tu habitur se pse tepihu i kuq i “provokon” të famshmit, që të duken bukur, të veçantë, ndryshe dhe shpesh herë duke na lënë të shokuar me veshjet e tyre.  Sjellim disa nga momentet, për të cilat ende edhe sot flitet, pikërisht për veshjen e yjeve. Disa prej emrave të njohur të skenës botërore, që “vulosën” tepihun e kuq me paraqitjen e tyre unike.

 

most-shocking-red-carpet-outfits-youve-ever-seen-02

                                       Rihanna / CFDA Fashion Awards.

 

most-shocking-red-carpet-outfits-youve-ever-seen-03

                       Bjork / Oscars 2001.

 

most-shocking-red-carpet-outfits-youve-ever-seen-01

                                       Micaela Schäfer / “Men in the Black”.

 

most-shocking-red-carpet-outfits-youve-ever-seen-10

                                       Madonna / Met Gala 2016.

 

most-shocking-red-carpet-outfits-youve-ever-seen-08

                                      Lady Gaga / MTV 2010.

 

most-shocking-red-carpet-outfits-youve-ever-seen-05

                                       Jennifer Lopez / Grammy’s.

 

most-shocking-red-carpet-outfits-youve-ever-seen-09

                                               Irina Shayk / Oscar Party 2015.

admin

Artikujt e tjetrë